Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Bosch servisi
Ataşehir Bosch servisi

Ataşehir Bosch servisi 0216 606 0 840 kolaylıklarından ve en uygun fiyatlardan yararlanabilmek için firmamızla iletişim kurmanız tek yapmanız gereken işlemdir. Bir tek telefonla en kaliteli ve kalıcı çözümleri ayağınıza kadar getiren firmamız, sektörde uzun yılların tecrübesine sahip uzman personellerle hizmet vermektedir. Dünyaca ünlü bir marka olarak bilinen Bosch marka beyaz eşyalar, enerji kaynaklarındaki sorunlar, kullanım hataları veya teknik bir sebepten dolayı arıza durumu gösterdiğinde yapılacak ilk işlem, enerji bağlantısını keserek uzman bir Bosch servisine ulaşmaktır.

Ataşehir Bosch servisi olarak firmamız arıza bildirimlerinde en kısa sürede adreslere intikal ederek sorunun çözümüne yönelik çalışma yapmaktadır. Arızanın durumunda göre gerek olduğu yerde, gerekse firma merkezimizde yapılan çalışmalar sonucu garantili çözümlere ulaşılmaktadır. Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Bosch marka beyaz eşyaların uzun ömürlü olabilmesi için, mutlaka konusunda uzman servislerle işbirliği yaparak çözüm aranması gereklidir. Firmamız teknik anlamda uzman seviyesinde olan personeli ile sıfır hata içeren sonuçlar üretmekte ve eşyalarınızın kullanma sürelerini iki katına çıkarmaktadır.

Ataşehir Bosch Servisinde Kalıcı Çözüm Bizim İşimiz

Ataşehir Bosch servisi taleplerinde karşılaşılan en büyük sorun, servis veren firmaların bazılarının uzun süre teslimat yapmamasından dolayı müşterilerin mağdur olduğu şeklindedir. Beyaz eşya tamiri bakım ve parça değişimi konusunda hızlı ve kalıcı çözümler üreten firmamız, müşteri mağduriyetlerinin farkında olarak, en kısa sürelerde sorunların üstesinden gelecek teknik kapasiteye sahiptir. Firmamız, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde gören bir anlayışla hizmet vermeyi prensip edinmiş uzman bir kuruluştur. Bu sebeple tüm tamir, bakım, onarım ve parça değişim hizmetleri olağanüstü bir gayretle en kısa sürelerde yapılmaktadır.

Ataşehir Bosch servisi olarak tüm hizmetlerimiz en uygun fiyat tekliflerini içeren ve hatasız hizmet anlayışına sahip bir şekilde sürdürülmektedir. Firmamız 7/24 faaliyette olan müşteri destek hattına ulaşan tüm müşterilerimize en etkili çözümleri en iyi şartlarda vermeyi taahhüt etmektedir. Gerek beyaz eşyaların periyodik bakımları, gerekse bakım ve orijinal parça değişimi hizmetlerinde firmamızla iletişim sağlayarak, almak istediğiniz hizmetlerle ilgili randevu talep etmeniz sorunlarınızın çözümü için yeterli olacaktır. 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım