Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sarıgazi Profilo Servisi
Sarıgazi Profilo Servisi

Senelerdir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri servisi olan IKINOX, buzdolabı veya kombi gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar. Sarıgazi Profilo Servisi hizmet verdiği genel eşyalar;

·    Derin dondurucu.

·    Buzdolabı.

·    Çamaşır makinası.

·    Bulaşık makinası.

·    Fırın.

·    Set üstü ocaklar.

·    Kurutma makinaları.

·    Ankastre cihazlar.

Sarıgazi Profilo Servisi

Sarıgazi Profilo Servisi; Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız  aynı zamanda eğitimli uzman personel kadrosu ile hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Sarıgazi Profilo Servisi, başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

Profilo Servis Sarıgazi 

Sarıgazi Profio çevresindeki pazarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir. Uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Sarıgazi Profilo Servis

Profilo Servis İstanbul iilçesi Sarıgazi içinde en bilinen ve tercih edilen adreslerden olan IKINOX beyaz eşya servisi, tüm elektrikli ev aletleriniz konusunda sizlere anında yardımcı oluyoruz.

Profilo Servisi Sarıgazi  

PROFİLO markasının beyaz eşya, bakım, onarım ve montajını yapıyoruz. Sizler de tüm arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alın! Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir, uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her zaman ilk günkü gibi olmaktadır.

Sarıgazi Profilo Beyaz Eşya Servisi 

Kombi ve diğer elektrikli ev aletlerinin montajını, bakım veya onarımını yapan  Sarıgazi Profilo Servisi eşya servisi, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışarak hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalar konusunda Sarıgazi çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, tecrübeli bir şekilde sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.

IKINOX TEL NO: 0216606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR. 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım