Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sarıgazi İndesit Servisi
Sarıgazi İndesit Servisi

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren İndesit Türkiyebeyaz eşya ürünlerinin üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardım Sarıgazi İndesit Servisi IKINOX ile servis almanın yolunu keşfedin.

Sarıgazi İndesit Servisi 

Sorunlarınız mı var? Yardım ister misiniz? Probleminizi birlikte çözelim. Aşağıdaki adımları takip edin;

·    Çamaşır makinası.

·    Kurutma makinası.

·    Bulaşık makinası.

·    Buzdolabı.

·    Derin dondurucu.

·    Ocak, fırın.

·    Davlumbaz.

İndesit Servis Sarıgazi  

Sarıgazi İndesit Servisi uzun süredir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan İndesit Company Beyaz Eşya Pazarlama A.Ş. servisi olan IKINOX, buzdolabı veya çamaşır makinası gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Sarıgazi İndesit Servis 

Örneğin; Çamaşır makinam su boşaltmıyor, su almıyor. Su dolar dolmaz boşalıyor, titreşim yapıyor, çamaşır makinası çok gürültülü çalışıyor ya da makinam sarsıntılı çalışıyor. Deterjan çekmecesinde aşırı köpük oluşuyor, deterjan çekmecesinden su kaçırıyor. Çamaşır makinası deterjan almıyor. makina altından su kaçırıyor veya makinam duruluma yapmıyor. Çamaşır makinam sıkma yapmıyor, çok ses çıkartıyor gibi problemleriniz varsa hiç düşünmeden Sarıgazi İndesit Servisi 0216 606 08 40 arayın! Çamaşırlarınız ve sizin güven içinde olması için beyaz eşya servisi IKINOX hizmetinizdedir.

İndesit Beyaz Eşya Servis Sarıgazi  

Acil nöbetçi servis personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir. Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla ayrıntılı hizmet anlayışımız ile Sarıgazi İndesit Ikınox Servisi hep yanınızdadır.

Profesyonel servis anlayışını yakından tanıyın!

Sarıgazi IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40 arayın!

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım